• Prvních Pět Objednávek na Slevu 25%
Vody Splash Guard S Silné Přísavky Kuchyňský Dřez Kohoutek Splash Guard Silikonové Kohoutek Stráž Dřezu Příslušenství
205.13 Kč 410.26 Kč

Vody Splash Guard S Silné Přísavky Kuchyňský Dřez Kohoutek Splash Guard Silikonové Kohoutek Stráž Dřezu Příslušenství

  • (0 Hodnocení)

Mějte své kuchyně clean a suché s splash guard pro dřez.To je šetrné k životnímu prostředí a zdravé, vyroben z odolného materiálu, které mohou být natažené a pokrčené v bude.To se hodí většina umyvadel a není snadné sklouznout.To může zlepšit kvalitu vašeho života tím, že brání voda šplouchá a skvrny.To je také snadno čistí, stačí umýt nebo otřít čistou vodou.

vlastnosti:

Název produktu: Splash Guard Pro Umyvadlo

Hmotnost výrobku: 200g

Rozměry výrobku: 50*8.5*5.5 cm

Produkt materiál: silikon

Druh tipů:

1. Vzhledem k teplota barev displeje, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, atd., tam může být nepatrný barevný rozdíl v obrázky některých výrobků, a barva je předmětem skutečný produkt!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, aby nepatrný rozdíl ve velikosti.

Seznam Produktů

Splash Guard Pro Dřez *1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezpečný Materiál: Tento splash guard pro dřez je vyroben ze silikonového materiálu, který je snadno otřít a umýt, a nezanechává skvrny nebo deformace.To udržuje vaši kuchyni čistou a hygienické tím, že brání olej a voda šplouchá

2.Vodě odolné s přísavkou technologie: Tento splash guard pro dřez používá přísavkou technologie, která umožňuje, aby tyč pevně do dřezu okraj.

3.Nastavitelný a robustní: Tento splash guard mohou odpovídat různé dřezu velikosti strany roztahování a ohýbání podle potřeby.Skládá se ze silikonu, který má vyrovnaný měkkost a tvrdost, tak to může odolávat deformaci a obnovit svůj původní tvar.

4.Zabránit stříkající vodě: Tento splash guard pro umyvadlo je skvělým řešením pro váš domov.To vám pomůže zabránit vodu z stříkající z dřezu, když jste mytí nádobí nebo zeleniny

5.Snadná Instalace: Tento produkt štít pulty a skříně z postříkání vodou, aby vaše kuchyň, hygienické a čisté.To má špína-odolný povrch, který můžete umýt nebo otřít a přísavku, která se připojuje k dřezu.

Specifikace

  • Číslo Modelu: splash guard pro umyvadlo
  • Původ: Pevninské Číně
Průměrné Hodnocení
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všechny recenze

Napsat recenzi