• Prvních Pět Objednávek na Slevu 25%
S09A Wifi Černá Inteligentní Senzor Infračerveného Dálkového Ovládání Teplota Vlhkost Detekce IR-Umožnil Zařízení, Dálkové
444.49 Kč 608.82 Kč

S09A Wifi Černá Inteligentní Senzor Infračerveného Dálkového Ovládání Teplota Vlhkost Detekce IR-Umožnil Zařízení, Dálkové

  • (0 Hodnocení)

Nabízíme slevu pro velké množství.Vítejte na kontakt s námi!

Vlastnosti: 3 v 1 inteligentní senzory: Tento produkt integruje teplotu a vlhkost detekce a infračervené dálkové ovladače ovládání funkce, není možné pouze vzdálené ovládání infračervený-umožnil zařízení, ale také sledovat teplotu a vlhkost.

℃/℉ konverze: můžete přepínat jednotku teploty mezi ℃ a ℉ jen prostřednictvím stisknutí tlačítka reset jednou.Přesné měření a aktualizací v reálném čase bez zpoždění, teploty přesnost je ±1℃ a vlhkosti přesnost je ±5%RH.

Inteligentní funkce vazba: můžete dosáhnout inteligentní propojení jako v případě, kdy vnitřní teplota dosáhne 25.7 ° c, zapněte vzduchu conditior nebo když vlhkost je nižší než 76%, zapněte zvlhčovač vzduchu.

Můžete dosáhnout dálkové ovládání infračervené zařízení pouze s mobilemobile, jako je inteligentní switch, TV, set-top box, klimatizace, elektrické opony, atd. (Tyto prostředky by měly být infračervené zařízení lze nalézt v Tuya APLIKACE)

Multi-funkce: Čas, datum a týden zobrazení funkce, funkce načasování, zařízení, sdílení funkce.Funkce hlasové ovládání: můžete acieve hlasové ovládání přes inteligentní hlasový asistent jako Alexa a Google Home, volné ruce.

Pojďte si tento nový design 3 v 1 inteligentní čidlo, to přidal infračervené dálkové ovládání funkce ovládání na tradiční čidlo teploty a vlhkosti.Nemusíte koupit infračervené dálkové ovladače ovládat samostatně.Budete potřebovat pouze jeden senzor k dosažení tři funkce.Také s výkonnými funkcemi, jako jsou hlasové ovládání, časové funkce, a tak dále.Pojď a užijte si tuto inteligentní senzory, nebude vám dolů.

Specifikace:

LED indikátor: modrá

Infračervené frekvence: 38KHz

Infračervené rozsahy: ≤10 Metrů

Vstup: stejnosměrný proud 5V 1A

Wi-fi frekvence: 2.4 GHZ IEEE 802.11 b/g/n

Vlhkost rozsahy měření: 0%~99%RH

Teplotní rozsahy měření: 0~60°C

Teplota přesnost měření: ±1℃

Vlhkosti přesnost měření: ±5%RH

Kompatibilní s operačním systémem Android 4.4 nebo novější a IOS 8.0 nebo novější

Napájení: POUZE kabel USB zásoby energie

Poznámka:

Tento výrobek neobsahuje baterie, musíte použít USB kabel připojit s výkonem použití, prosím, zkontrolujte, než se objednat.

Barva: Černá

Materiál: plast

Obsah Balení:

1 x Inteligentní Senzor

1 x USB Kabel

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
Průměrné Hodnocení
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všechny recenze

Napsat recenzi