• Prvních Pět Objednávek na Slevu 25%
Břišní Cvičení Horské Kolo Anti-Skluzu Školení Válec Pro Břišní Svaly Cvičení Horská Kola Pro Domácí Pracoviště
579.13 Kč 723.97 Kč

Břišní Cvičení Horské Kolo Anti-Skluzu Školení Válec Pro Břišní Svaly Cvičení Horská Kola Pro Domácí Pracoviště

  • (0 Hodnocení)

Popusťte uzdu své základní potenciál s našimi břišní kola stroje.Stabilizační konstrukce zajišťuje stabilitu a brání převrácení.High-density design a silný stisk, aby to ideální společník pro intenzivní tréninky.

Specifikace:

Název: Čtyři kola břišní kola

Hmotnost: 1kg

Produktu velikost: jak je znázorněno na obrázek

Materiál: ABS

Klečící pad materiál: Pěna

Materiál rukojeti: Pěna

Kolo materiál: Vysoká pružnost PU

Použitelné lidí: Univerzální

Nosnost: cca 150 kg

Funkce: Jednoduché použití, snadno se přenáší, snadno se cvičení více svalových skupin

Balení Seznam:

1ks*Čtyři kola břišní kola

1ks*Klečí mat

1ks*Brzdové destičky

Poznámky:

1. Vzhledem k monitorování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, některé obrázky zboží může mít nepatrné barevné rozdíly, barva v druh zvítězit!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, aby nepatrný rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Praktická Konstrukce: unikátně navržen zakřivenou rukojetí našeho tichého břišní kolo snižuje únavu rukou a zároveň poskytuje lepší přilnavost.Jeho anti-skluzu a stabilizační konstrukce zajišťuje hladký a bezpečný válcování na jakémkoliv povrchu, takže je ideálním doplňkem každé domácí posilovny.

2.Revoluční Core Trainer: To vám umožní provádět multi-úhel školení pro abs, jako je válcování vpřed, vzad, doleva a doprava.Čtyři kola jsou stabilní a není snadné, aby převalit, zajistit vaši bezpečnost a pohodlí.

3.Začátečník-Přátelský Válec: Dosáhnout vašich cílů, fitness s naší posílené břišní kola.Určen pro začátečníky, funkce automatické oživení funkce a zesílená ocelová trubka pro stabilitu a bezpečnost.Ergonomické rukojeti zajišťují komfortní a efektivní cvičení.

4.Lepší Přilnavost: Zkušenosti optimální pohodlí během vašeho tréninku s naší vysokou hustotou houba rukojeti, které jsou pot savé a měkké.Ergonomicky navržen tak, břicha kola zvýší své hlavní síla a pružnost pro efektivní cvičení rutiny.

5.Ideální Váhu Podpory: Vysoká nosnost a tuhost.Tento břišní kolo může podporovat vysokou hmotnost, takže je vhodný pro všechny fitness úrovně.Pneumatiky textura poskytuje silnou přilnavost na jakémkoliv povrchu, zatímco vysoká houževnatost materiálu, zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu.

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Funkce: Komplexní Fitness Cvičení
  • Číslo Modelu: Břišní 4 Kola Horská
  • Typ sportovní: Silový Trénink
Průměrné Hodnocení
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všechny recenze

Napsat recenzi