• Prvních Pět Objednávek na Slevu 25%
Neuropatie Kompresní Ponožky 3Pairs Ploská Kompresní Ponožky Pro Ženy, Prodyšný Úlevu Běžecké Ponožky Uklidňující Sportovní Ponožky
165.01 Kč 366.52 Kč

Neuropatie Kompresní Ponožky 3Pairs Ploská Kompresní Ponožky Pro Ženy, Prodyšný Úlevu Běžecké Ponožky Uklidňující Sportovní Ponožky

  • (0 Hodnocení)

Naše neuropatie kompresní ponožky jsou ideální pro ty, kteří s nohou nepohodlí způsobené otoky kotníků a dalších podmínek.S pravda, odstupňované komprese sílu a že jsou lehké, prodyšné a tenké, budete mít skvělý komfort při práci, cvičení, chůze, spaní, relaxační a další.Dát dar zdraví s tyto univerzální ponožky.

Specifikace:

Materiál: nylon, polyester a spandex

Rozměry: Viz podrobná tabulka velikostí

Styl: jak je znázorněno na obrázku

Balení seznam:

Neuropatie Ponožky*3 párů

Více viz podrobnosti o produktu

1.Rychlou Úlevu: Zkušenosti okamžitý komfort s naší neuropatie ponožky.Navržen tak, aby uklidnit nohy nepohodlí způsobené kotníku otok, patní ostruha, a další podmínky, které pomáhají zlepšit zdraví a snížit ostatní plantární fascie.

2.Velkou Podporu: Naše neuropatie ponožky poskytují pravda odstupňované komprese sílu, která podporuje vaše nohy a zlepšuje zdraví, při montáži pohodlně a hladce na kůži.

3.Bezpečný Materiál S naší neuropatie ponožky vyrobené z odolného nylon, polyester a spandex, zažijete lehké a prodyšné pohodlí po celý den.Pružný materiál zajišťuje, žádné podráždění, a vy si ani nebude pamatovat, že jste na sobě.

4.Multi-Použitelné Scény: Užijte si vynikající pohodlí a podporu s naší univerzální neuropatie ponožky.Vhodné pro použití s nebo bez boty, které nabízejí úlevu při práci, cvičení, chůze, spaní, relaxační a další.Ideální pro každou příležitost a roční období, tyto ponožky jsou, musí mít pro ty, kteří hledají nohou nepříjemný pocit úlevy.

5.Jedinečný Nápad na Dárek: Pro ty, kteří cvičení nebo stát dlouhé hodiny, naše neuropatie ponožky jsou ideální zdraví dárek.Tyto podpůrné ponožky snížit nohy nepohodlí, zvýšit průtok krve a zabránit puchýře.Dárek praktický a promyšlený komfort pro své blízké již dnes.

Specifikace

  • Věk: Nad 13
  • Původ: Pevninské Číně
Průměrné Hodnocení
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všechny recenze

Napsat recenzi