• Prvních Pět Objednávek na Slevu 25%
Pneumatiky Ventil Čepice Fluorescenční Ventil Kmenových Čepice Ve Tmě Pneumatiky Čepice Univerzální Vzduchu Čepice Kryt Pro Vozy Suv Kole, Nákladních Automobilů A
48.28 Kč 96.56 Kč

Pneumatiky Ventil Čepice Fluorescenční Ventil Kmenových Čepice Ve Tmě Pneumatiky Čepice Univerzální Vzduchu Čepice Kryt Pro Vozy Suv Kole, Nákladních Automobilů A

  • (0 Hodnocení)

Popis:

Tento pneumatiky ventilu kmenových kryt je vyroben z ABS a fosforového materiálu, který je odolný, praktický a má dlouhou životnost.Dejte svému vozu jedinečný luxusní vzhled, že je krásná a oslňující.Naše pneumatiky ventily uzávěry mají gumové těsnění uvnitř, vytváří pevnější, efektivnější těsnění.Tento design, aby se zabránilo úniku vzduchu může účinně zlepšit bezpečnost jízdy.

Specifikace:

Název: Fluorescenční Ventil Čepice

Barva jak je znázorněno

Materiál: ABS + fosfor

Balení seznam:

4 x Zářivka Ventil Čepice

Poznámka:

1.Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

2.Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.【Záře v Tmavé】Tato pneumatika ventily kmenových čepice jsou vyrobeny z ABS a světelný materiál .Dejte svému vozu jedinečný luxusní vzhled, s krásnou oslňující.

2.【Vynikající vzduchotěsnost】Naše pneumatiky ventily uzávěry mají gumové těsnění uvnitř, vytváří pevnější, efektivnější těsnění.Tento design, aby se zabránilo úniku vzduchu může účinně zlepšit bezpečnost jízdy.

3.【Široké Uplatnění】Fluorescenční Auto Pneumatiky Ventil Čepice pomoci udržet tlak v pneumatikách na správné úrovni pro jízdní kola, auta, Suv, nákladní automobily a jiná motorová vozidla.

4.【Vhodný pro Instalaci】Světelný Pneumatiky Szp Sada obsahuje 4 kmenových čepice, které lze snadno dotáhnout rukou bez jakýchkoliv dalších nástrojů, velmi jednoduché a pohodlné.

5.【Prodloužit Životnost Pneumatik】Tento světelný ventil cap zabraňuje úniku vzduchu a izoluje nečistoty, prach, popel a déšť na pneumatiky ventilu core.Účinně udržet pneumatiky v dobrém stavu, zlepšují bezpečnost jízdy a prodlužuje životnost pneumatiky.

Specifikace

  • Materiál: ABS + fosfor
  • Původ: Pevninské Číně
Průměrné Hodnocení
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všechny recenze

Napsat recenzi